61028
Book
In basket
Pierwsza pomoc dietetyczna dla insulinoodpornych… • Jadłospisy na 3 miesiące, • Ponad 200 przepisów, także w wersjach wegańskich i wegetariańskich, • 5 podstawowych produktów w każdym przepisie, • Czas przygotowania: do 20 minut. Ten poradnik ma pomóc wszystkim zapracowanym, zmęczonym czy zwyczajnie nielubiącym gotować osobom błyskawicznie przyrządzać potrawy zgodne z zasadami żywienia insulinoopornych. Z przepisów mogą jednak korzystać nie tylko pacjenci z insulinoopornością, ale każdy, kto chce jeść z niskim indeksem glikemicznym, odżywiać się zdrowo i zrezygnować z częstego jedzenia na mieście. Co znajdziesz w tej książce? • rady w pigułce, czyli vademecum dotyczące insulinooporności, • listę produktów, z których warto korzystać, • podstawowe zasady gotowania dla zabieganych, • przyprawy, które wspomagają walkę z insulinoopornością, • sposoby na okiełznanie głodu. „Od dawna chciałam, żeby powstała książka dla tych, którzy wiecznie żyją w niedoczasie, nie lubią spędzać w kuchni długich godzin i szukają jak najprostszych rozwiązań. Czyli dokładnie dla takich osób jak ja”– Dominika Musiałowska. „Zależało mi na pokazaniu, że zdrowe gotowanie jest łatwe i przyjemne i dieta może być stylem życia, a nie smutną koniecznością” – Magdalena Makarowska. (opis wydawcy)
Availability:
Wypożyczalnia
All copies are currently on loan: sygn. 641.563:616.37-008 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronach 306-310. Indeks.
Funding information note
Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego, w ramach realizacji Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa 2.0 na lata 2021-2025.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again